Bendovi za svadbe

Created with Sketch.
PROFESIONALNOST

Od samog početka, ne kao i ostali bendovi za svadbe, orkestar braće Dmitrović je sastavljen od kvalifikovanih stručnjaka ove grane posla. Školovanih muzičara okrenutih muzičkoj sceni koju nekada zovu i estradom. Očekujte kvalitet i očekujte najbolje jer to je ono što Vam kao klijentu i pripada.

TV PROF.

Stalnim nastupima na Vašim malim ekranima ovaj bend može da se pohvali. BN Koktel jedna od emisija zabavnog tipa u kojoj smo stalno prisutni kao bend koji prati nastup poznatih estradnih umetnika. Orkestar braće Dmitrović se može pohvaliti saradnjom sa estradnim umetnicima najvišeg ranga uvereni smo na obostrano zadovoljstvo.

IZNENAĐUJUĆE JEFTINO

Visoko rangiran kvalitet koji je ovaj dugogodišnji bend održao polako izdvaja i cenovnim rangom. Međutim, mnogi govore o iznenađujuće niskoj ceni angažovanja s obzirom na dobijeni kvalitet. Proverite sve. Proverite o čemu drugi pričaju tako što ćete pozvati i ujedno proveriti i zauzetost termina koji ste odabrali.

SVADBE

Bendovi za svadbe je kategorija u kojoj smo davno počeli i u okviru koje smo do danas uživo odsvirali mnogo svadbenih najveselijih veselja. Kategorije: bend za svadbe / bendovi za svadbe / bend za venčanja / muzika za svadbe / bend za korporativne proslave / orkestar za vencanja / orkestri za venčanja / orkestar za svadbe

Cepanje uživo sa Dinčom

Atmosfera sa nastupa uživo.

Svadba u Gornjem Milanovcu

Svadbeno veselje u porodicama Ilić i Radojičić iz G.Milanovca.

Angažujte pevače

Bilo Koje Produkcijske Kuće

Pitajte nas! To će Vam oduzeti samo minut

NAŠ HIT

Uživajte u najboljem Biser na dlanu je naš singl

Uživaćete u muzici koju volimo. Poslušajte naš singl koji je skoro izašao i pobrao brojne lepe kritike publike.

BISER NA DLANU
Žorž i Bibi, bubnjar i klavijaturista bendovi za svadbe braće Dmitrović ostali članovi benda za svadbe braće Dmitrović
Nataša Nađa Topalović vokal bendovi za svadbe braće Dmitrović

Pogledajte još… SVADBE

U kategoriji bendovi za svadbe mi se vodimo kao orkestar jer tako i nastupamo. Kada su svadbe u pitanju, bendovi teže manjem broju članova ali mi ne. Vaša svadba je kompletna kada je sve kompletno pa i bendovi za svadbe moraju biti takvi. Svadbe su, kao takve, vrlo kompleksne zabave koje Vam orkestar braće Dmitrović može olakšati. Pogledajte o čemu govorimo…

KVALITET

Koncentrisani smo na kulturne muzičke sadržaje. Stalni živi TV nastupi pečat su vrhunkog kvaliteta. Nagrađeni članovi benda. Svetski rang umetnika.

PREFINJENOST

Kultura je važana! Osmeh, lepo ponašanje, lepo pevanje, detaljno definisan scenski nastup. Svaki detalj atmosfere utiče na veseli sadržaj naših nastupa.

PROFESIONALNOST

Stalni, iscrpni rad na probama, uvežbavanje detalja, tehnološki korak sa vremenom u cilju posedovanja dobre i najbolje opreme. Profi kontak sa Vama kao klijentom.

ŠIROK REPERTOAR

Naš repertoar su stari strani hitovi, sve lepe narodne i starogradske pesme, ExYu pop-rock hitovi a zatim i svi traženi noviji hitovi.

Broj svadbi

Naravno da nemamo egzaktan podatak o tome koliko smo svadbi odsvirali ali s obzirom koliko godina radimo i koliko godišnje imamo posla možemo da pokušamo da vam stvorimo sliku o tome koliko ih je bilo. Baš je dosta, zar ne?

NAJLEPŠIH JESENJIH SVADBI

VESELIH MLADENACA

LAJKOVA

Kontakt kutak

Dobijte odgovor brzo koji će ostati zabeležen u vašem poštanskom sandučetu tako da ne morate baš sve da pamtite. Vašu email adresu ne čuvamo osim u slučaju postizanja dogovora sa Vama.